Cautare

407 de rezultate pentru "posta maratei" (3.10 secunde)
Ponta a vorbit si despre intalnirea sa de luni cu premierul Belgiei, desfasurata tot la Bruxelles, aratand ca a discutat cu acesta despre repornirea procedurii privind atragerea unui investitor important la Posta Romana.
La Posta Romana nu a venit nici un investitor. Dan Sova s-a laudat degeaba ca inchide acordul cu Bechtel. Compania americana are un contract impecabil si, daca nu primeste despagubirile cerute, nu reziliaza nimic.
Sa pastram transparenta utilizarii banilor publici, sa combatem evaziunea fiscala si sa militam fara oboseala pentru ca justitia sa-i traga la raspundere pe toti cei care au devalizat Hidroelectrica, Posta Romana, CNAS, ANAF, pe cei care au realizat retrocedari ilegale si delapidari de fonduri europene.
In prima categorie, figureaza desigur cele fiscale, care se vede de la o posta ca au fost insailate in ultima saptamana, sub presiunea modificarilor Codurilor Fiscal si de Procedura fiscala anuntate de ministrul Darius Valcov.
Imaginea proasta si reputatia sulfuroasa a acestui general cu o biografie cu multe pete albe, mirosind de la o posta a servicii, ajuns din ofiter de intendenta general cu 4 stele - nu a contat.
• Organizatia de partid din care face parte va avea obligatia de a posta contractul social semnat si asumat pe site-ul propriu.
posta-romana.ro. Potrivit unui comunicat al CNADR, rovinieta, cu o valabilitate de 12 luni, va avea o valoare de 24 de euro pentru autoturismele non-Euro, 21 de euro pentru modelele care respecta normele de poluare Euro I, respectiv 16,8 euro pentru Euro II.
In timp ce ACR solicita amanarea rovinietei, Posta Romana a eliberat deja 75.690 de roviniete in perioada 13-27 decembrie, 58.525 dintre acestea fiind destinate autoturismelor, si continua extinderea retelei de ghisee postale abilitate sa presteze acest serviciu.
La capitolul scaderi, preturile la transporturile aeriene, posta si telecomunicatii au cunoscut o diminuare situata intre 2,6% si 2,5%.
Conform INS, in februarie s-au inregistrat, comparativ cu ianuarie, in unele domenii cresteri ale cistigului salarial mediu net, datorita primelor mai mari acordate in luna februarie in activitati precum fabricarea produselor din tutun, posta si telecomunicatii, intermedieri financiare.
Societati si mai bune si mai rele Dintre societatile ale caror actiuni vor alimenta Fondul Proprietatea fac parte societati ca Transelectrica, Romgaz si Transgaz (cu cate 15% din actiuni), ca Petrom, Oil Terminal si Conpet (cu 10% din actiuni) si ca Distrigaz Sud, Distrigaz Nord, Electrica Moldova, Electrica Oltenia, Electrica Dobrogea, Electrica Muntenia Sud, Electrica Transilvania Sud, Electrica Banat, Electrica Transilvania Nord (cu cate 12% din actiuni) si Posta Romana (cu 25%).
Presedintele ANRC, Dan Georgescu, a declarat ieri ca, „pentru a stabili o baza de calcul justa a tarifului de monitorizare, noua lege le ofera furnizorilor, incepand cu 2006, posibilitatea de a plati tariful de monitorizare doar in functie de veniturile realizate din activitatile de comunicatii electronice sau posta“.
Cardurile de plata au devenit o obisnuinta si pentru comenzi prin posta sau telefon (trei milioane dolari), agentii de turism (2,8 milioane dolari) sau restaurante (2,7 milioane dolari).
Procurorii Parchetului Tribunalului Bihor au emis mandate de arestare pe 29 de zile pe numele a doi tineri suspectati ca luna trecuta au jefuit o masina a Postei din care au furat un sac cu 35.000 de lei noi.
Prin posta sau la administratie Bani datorati de Fisc vor fi restituiti populatiei in termen de cel mult 60 de zile de la data comunicarii deciziei de impunere anuala, se arata intr-un comunicat al ANAF.
Pentru privatizarea Companiei Nationale Posta Romana, ministerul solicita servicii de consultanta din partea unor banci de investitii de reputatie internationala.
Sectoarele cu cea mai redusa rata a falimentelor sunt cele de intermedieri financiare, IT si activitati conexe, posta si telecomunicatii, tranzactii imobiliare si activitati recreative.
Pe segmentul serviciilor postale din sfera serviciului universal, singura companie furnizoare de servicii este Compania Nationala "Posta Romana " S.A.
Tarom a solicitat oferte pentru furnizarea de servicii de asigurare a aeronavelor si pieselor de schimb si asigurare de raspundere fata de pasageri, bagaje, marfa, posta si terti.
Tarom a solicitat oferte pentru furnizarea de servicii de asigurare a aeronavelor si pieselor de schimb si asigurare de raspundere fata de pasageri, bagaje, marfa, posta si terti.
google-analytics.com